Beste vrienden-duivenliefhebbers,

Na een lange winter en een valse start door de afgelasting van onze openingsvlucht uit Blois op 13 mei ll. is het seizoen 2017 eindelijk van start gegaan met een mooi aantal deelnemers op de wedstrijd uit Vierzon.

Zoals jullie kunnen merken is onze OVV-FVOV-website terug online. Om jullie nog sneller te informeren hadden we nood aan een nieuw IT-platform. I.s.m. Geert De Clercq is er gekozen om onze website volledig te vernieuwen zodat we jullie via dit medium steeds van de nodige informatie kunnen voorzien. Op onze nieuwe website zullen jullie alle info terugvinden i.v.m. al onze OVV-FVOV activiteiten, de deelnemende lokalen, de vluchtkalender, de kampioenschappen, etc.

Volledig nieuw vanaf dit seizoen 2017 is het onderdeel “uitslagen”. U zal mits een jaarlijkse bijdrage (20 euro digitale uitslagen OVV-FVOV) nu ook zelf al uw persoonlijke uitslagen digitaal kunnen ontvangen per e-mail. Het bestaande systeem, papieren uitslag wekelijks af te halen in het lokaal zal echter ook blijven bestaan. Ook zullen jullie wekelijks alle info over de in te korven wedstrijden en het aantal deelnemers per vlucht kunnen terugvinden op de site. In de hoop jullie met dit nieuwe IT-platform nog beter en sneller te kunnen informeren wensen we jullie allen een succesvol sportseizoen 2017 toe.

Het Bestuur.

Het bestuur van OVV-FVOV

Voorzitter: Daniel Aerens
Secretaris: Mark De Backer
Penningmeester: Herman Roels
Beheer website: Geert De Clercq

Secretariaat : MARK DE BACKER
84, St-Jozefstraat, 9820 MERELBEKE
Tel. : 09/230.79.38
E-mail: mark.de.backer3@telenet.be

DANK AAN ONZE SPONSORS!

Sponsors duivenvereniging OVV-FVOV 2017