• Nieuws OVV-FVOV – SEIZOEN 2018

  Beste Liefhebber,

  Op zaterdag 12 mei vindt alweer onze eerste OVV-wedstrijd uit Blois plaats.
  Afgelopen maandag 16 april verzamelden alle Oost-Vlaamse OVV-FVOV inkorvingslokalen zich te Zwijnaarde op de eerste Algemene Vergadering Seizoen 2018.
  Na een verwelkomingswoord door Voorzitter Dhr. Daniel Aerens kwamen volgende agendapunten aan bod:
  – Vluchtprogramma 2018
  – Kampioenschappen 2018 betalende + gratis
  – Werking seizoen 2018
  – Afrekeningen Orléans-vluchten
  – Afrekeningen O.V.V. Interprovinciaal
  – Allerlei

  In grote lijnen blijft alles zoals de voorbije seizoenen doch hieronder enkele wijzigingen voor het komend seizoen 2018:

  – Na stemming (10 voor – 3 tegen) is er overeengekomen dat de liefhebbers de “vrije keuze” hebben om Jaarlingen te dubbelen tegen de Oude duiven op de Interprovinciale OVV-vluchten (0.25€/duif).
  – Vanaf dit seizoen is er door de Algemene Vergadering KBDB beslist dat er geen controlegummi’s meer verplicht zijn op de Nationale Grote HAFO wedstrijden. Liefhebbers die toch nog een bijkomende gummi aan hun duiven willen, kunnen dit in alle OVV-FVOV lokalen laten doen tegen een kostprijs van 0.25€/duif exclusief kostprijs mechanische klok.
  – Zoals ieder jaar hebben we ook dit jaar weer een prachtig GRATIS Kampioenschap en is er tevens ook de mogelijkheid om deel te nemen aan enkele zeer aantrekkelijke BETALENDE Kampioenschappen, inschrijven kan in ieder OVV-FVOV lokaal.
   
  – De nieuwe wedstrijd op de Fond uit Angoulème wordt tevens ook opgenomen in de OVV-FVOV Kampioenschappen.
  – Online uitslagen per e-mail: vorig jaar introduceerde we deze mogelijkheid en ook voor komend Seizoen 2018 kan men zich hiervoor inschrijven. Alle OVV-uitslagen via e-mail te bekomen aan 20 EURO voor het ganse seizoen. Betalingsmodaliteiten: F.V.O.V. St Jozefstraat 84 9820 Merelbeke IBAN BE83 9793932778 15 Mededeling: uitslagen 2018.
  – De Provinciale ranking Oost-Vlaanderen op de Nationale wedstrijden zullen tevens te bezichtigen zijn op onze website: www.ovv-fvov.be

  Veel succes en een spetterend sportief seizoen 2018 toegewenst,

  Het Bestuur